• Română
    • Русский
    • English

Votează Maratonul Internațional Chișinău în cadrul Galei Turismului

An de an tot mai multe evenimente și destinații îmbogățesc patrimoniul turistic național! În cadrul Galei Turismului, o serată organizată anual, sunt de regulă premiate cele mai atractive evenimente turistice, atât pentru cetățenii din Republica Moldova, cât și pentru cei de peste hotarele țării. 

Și în acest an, proiectele Sporter nu au fost trecute cu vederea. Maraton Internațional Chișinău, Cricova Wine Run și Purcari Wine Run au fost nominalizate în concursul pentru categoria ”Top 10 evenimente ce generează flux de turiști străini”. Proiectele noastre Purcari Wine Run și Cricova Wine Run sunt incluse în lista pentru concursul ”Top 10 proiecte de dezvoltare a turismului în Republica Moldova”

Menționăm că, în anul 2017, proiectul clubului sportiv Sporter – Chisinau Marathon a câştigat premiul pentru locul trei la categoria ”Cel mai bun eveniment din Moldova pentru străini”. 

Mai mult decât atât, și președintele Sporter, Dmitrii Voloșin a fost nominalizat în concursul ”Top 10 ambasadori ai turismului din Republica Moldova”.

SUSȚINE SPORTER PRINTR-UN VOT! Fiecare vot contează!

Pentru a vota trebuie doar să apăsați pe butonul ”Votează” de sub logo-ul corespunzător.

Dacă doriți cu adevărat să susțineți proiectele Sporter, puteți trimite un SMS (la numărul scurt 1031), asigurându-ne astfel 10 voturi. Prin SMS, puteţi vota de 10 ori maxim/per participant, în decurs de 24 ore de la același număr de telefon, (tarif: 10 lei cu TVA inclus).

Votează aici pentru nominația ”Top 10 evenimente ce generează flux de turiști străini”

Votează aici pentru nominația ”Top 10 proiecte de dezvoltare a turismului în Republica Moldova”

Votează aici pentru Dmitrii Voloșin

Notă: Când votaţi prin SMS, scrieţi numele şi prenumele sau denumirea participantului corect şi fără diacritice!

Amintim că, în anul 2018, Gala Turismului va avea loc la data de 28 martie.