• Română
    • Русский
    • English

Maratonul Internațional Chișinău, Cricova și Purcari Wine Run, incluse în Agenda ”Pomul Vieții”

La data de 20 februarie 2018  a fost lansată Agenda evenimentelor cultural-turistice ”Pomul vieții - 2018”. În acest calendar sunt și câteva evenimente sportive, organizate de către Sporter, cum ar fi Maratonul Internațional de la Chișinău, cursele vinicole Purcari Wine Run și Cricova Wine Run

Menționăm că evenimentele incluse în această agendă au drept scop atragerea vizitatorilor străini și promovarea potențialului cultural-turistic al Republicii Moldova, fiind susținute de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, Asociația Națională Pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM) și Oficiul Național al Viei și Vinului.

Agenda "Pomul Vieții" 2018 va fi promovată în cadrul expozițiilor internaționale din România, Italia, Polonia și Germania. La fel, turiștii vor putea achiziționa agenda evenimentelor culturale și de la Centrul Turistic Informațional care este vizitat lunar de 1500 de persoane de peste hotarele țării.