• Română
    • Русский
    • English

Aducem mulțumiri voluntarilor Cricova Wine Run

Echipa Sporter le aduce mulțumiri voluntarilor care au participat la Cricova Wine Run 2018.

Munca unui voluntar în cadrul evenimentelor sportive nu este nici pe departe o distracție, așa cum poate părea la prima vedere. În spatele zâmbetelor și bucuriei de pe chipurile voluntarilor se ascund niște încercări destul de dificile.

Pentru ca evenimentul Cricova Wine Run să se desfășoare la nivel înalt, ca și celelalte activități Sporter, a trebuit ca voluntarii să se trezească dis-de-dimineață, în zi de odihnă, să se adune la locul stabilit și să fie gata să-și îndeplinească funcțiile.

Adevărat, voluntariatul este o experiență într-un mediu de lucru real. Mai mult ca atât, această muncă nu este plătită, dar oferă ocazia de a-și încerca propriile forțe.

Nu este un secret faptul că majoritatea specialiștilor din școli și universități, în pofida unui bagaj imens de cunoștințe teoretice, nu au abilități practice.

Dar nu este cazul voluntarilor Sporter – în cadrul activităților se capătă abilități și cunoștințe utile, și se obține o experiență neprețuită, care este puțin probabil să fie învățată din cărți sau manuale.

Dacă e vorba de Cricova Wine Run, voluntarii au făcut față sarcinii stabilite: pe întregul traseu, i-au întâmpinat și susținut pe atleți în modul cuvenit.

Cea mai bună confirmare a acestui lucru sunt cuvintele de recunoștință nu doar din partea organizatorilor, ci și a sportivilor.

Voluntariatul în cadrul evenimentelor Sporter este o posibilitate de a-și manifesta calitățile umane și de a depăși indiferența. În viața de zi cu zi deseori suntem prea timizi ca să ne manifestăm compasiunea.

Le mulțumim tuturor voluntarilor (100 persoane), care au participat la organizarea și desfășurarea Cricova Wine Run. Așteptăm să vă revedem la noile evenimente Sporter.