Hyundai — automobilul oficial Cricova Wine Run

DG62469

Distribuitorul oficial Hyundai în Moldova, centrul auto Pacific Motors a devenit din nou partenerul evenimentului sportiv organizat de Sporter.

Deja al doilea an consecutiv, Pacific Motors este sponsorul oficial al cursei prin beciurile de la Cricova – “Cricova Wine Run”, care în acest an se va desfășura pe 28 ianuarie.

Centrul auto Pacific Motors și-a lansat activitatea în Moldova acum 15 ani, pe o piață aflată în curs de formare şi emergentă, la acel moment supraîncărcată cu diverse oferte de maşini. În toţi aceşti ani, echipa ambiţioasă a urmat strategia pentru care a optat, având drept scop succesul de durată al companiei Hyundai. Astăzi marca Hyundai în Moldova deţine o poziţie stabilă în clasamentul liderilor de piaţă. Numărul celor care aleg automobilele Hyundai este în continuă creştere, în prezent depăşind cifra de 4500 de mașini.

Din 2010, Hyundai se clasează în topul celor mai importanți 5 producători auto de talie mondială. Se situează pe locul 39 printre brandurile cele mai mari din lume și pe locul 3 pe piața autohtonă. Intenția noastră este să facem marca Hyundai favorita automobiliștilor din Moldova.

Suntem adepții unui stil de viață sănătos și ne place să susținem astfel de evenimente. Compania noastră mai este partener al UEFA și FIFA, începând cu anul 2002. De asemeni, susținem echipa de fotbal Geotermal și Cupa Ambasadorului Coreei de Sud la taekwondo.