Fourchette Gourmet a devenit partener oficial al Cricova Wine Run

Gourmet_LOGO_new-02

Supermarketul Fourchette Gourmet a devenit partener oficial a cursei de alergare prin orășelul subteran al vinului – Cricova Wine Run, care va avea loc în această duminică, 28 ianuarie, la Cricova.

Pentru că cel mai bun nu înseamnă neapărat şi cel mai scump, Fourchette a înventat conceptul Fourchette Gourmet.

Gourmet Concept Store este o parte a unei dintre cele mai mari rețele de magazine din țară – Fourchette, fiind primul supermarket «all days cooking friendly».

Fourchette Gourmet se remarcă prin promovarea alimentației sănătoase și a gătitului acasă, în sânul familiei. Gourmet se orientează spre persoanele cărora le place mâncarea gustoasă şi de calitate, dar gustos şi de calitate nu înseamnă scump, ci bine ales!

Ajutăm clienții noștri să devină bucătari iscusiți cu costuri minime!

Gourmet – te inspirăm să gătești!

Organizatorii cursei Cricova Wine Run, împreună cu compania Fourchette, vă oferă posibilitatea să câștigați o excursie gratuită pentru două persoane în cea mai renumită galerie vinicolă subterană din Moldova. Mai multe detalii – aici.

Amintim că Cricova Wine Run va avea loc în această duminică, 28 ianuarie. Startul la 11:00. La competiție participă 300 de persoane, printre care sunt atât amatori, cât și profesioniști.