Cazare la un preț special pentru participanții Cricova Wine Run

 

Снимок экрана 2018-01-17 в 15.17.38

 

Winetours Moldova este un operator unic de turism care se specializează în organizarea excursiilor vinicole şi gastronomice. În cadrul cursei de alergare Cricova Wine Run, partenerul nostru oferă posibilitatea de a rezerva odăi și transferuri organizate la prețuri speciale pentru partincipanții evenimentului.

Organizatorii Cricova Wine Run oferă tuturor participanților cursei de alergare din 28 ianuarie 2018 posibilitatea de a beneficia și în acest an de serviciile suplimentare oferite de partenerul evenimentului – Winetours Moldova.

Rezervarea hotelului la prețuri accesibile Hotelul “Thomas Albert” oferă participanților Cricova Wine Run în perioada de 26 – 28 ianuarie 2018, rezervarea camerelor de hotel de 4* la prețuri mai reduse decât cele indicate pe site-ul booking.com.

Pentru a beneficia de reducere, în timpul rezervării unei camere pe site-ul hotelului, selectați tariful promoțional – CRICOVA WINE RUN.

Preț odaie Single Room + Breakfast – 50 EUR.

Preț odaie Double Room + Breakfast – 53 EUR.

Mai multe informații pe  site-ul hotelului www.thomasalbert.md

Transferuri organizate

Pentru oaspeții de peste hotare pot fi oferite transferuri organizate: aeroport / hotel – Cricova / hotel.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne: +37379555633 (Veronica Tomescu) sau +37379996985‬ (Olga).

Menționăm că Cricova Wine Run este o cursă unică în Europa la adâncimea de 100 m prin galeriile subterane de la Cricova, pe distanța de 10 km. Vă puteți înregistra la cursă, accesând site-ul nostru oficial: cricova.winerun.md. Grăbiți-vă, au rămas mai puțin de 25 de locuri libere.