Au rămas doar 25 de locuri libere la Cricova Wine Run

wine-run-fb-banners (3)

Organizatorii Cricova Wine Run vă aduc la cunoștință faptul că până la eveniment au rămas doar două săptămâni și 25 de locuri libere.

Vă reamintim că cursa va avea loc pe 28 ianuarie 2018 prin labirinturile subterane de la Cricova și va fi prima competiție sportivă marca Sporter din acest an.

Ca de obicei, alergătorii vor fi întâmpinați de țigani, dansatori, muzicieni și interpreți de muzică populară, care vor conferi cursei un specific local. Finișerii vor primi medalii comemorative, și vor gusta mâncăruri tradiționale și izvar.

Pentru a participa la competiție este necesar de ales și achitat unul dintre cele două pachete: ”Standard” sau ”Standard + Degustare”.

Pachetul “Standard” constă dintr-un rucsac, tricou oficial, medalie și o porție de vin fiert de la Combinatul de vinuri Cricova, imediat după cursă.

Prețul pachetului ”Standard” pentru cetățenii și rezidenții Republicii Moldova este de 800 lei, iar pentru cetățeni străini – 100 de euro.

Pachetul “Standard + Degustare” constă dintr-un rucsac, tricou oficial, medalie de finișer și o porție de vin fiert de la Combinatul de vinuri Cricova, imediat după cursă, precum și o excursie la vinărie, degustare de vinuri alese și un prânz tradițional moldovenesc.

Prețul pachetului “Standard + Degustare” pentru cetățenii și rezidenții Republicii Moldova este de 1300 lei, iar pentru cetățenii străini – 123 de euro.

La cursă pot participa toți doritorii echipați cu uniformă sportivă și o lanternă. Pentru cetățenii străini este recomandată asigurarea medicală sportivă. Participanții la cursă trebuie să se familiarizeze cu Regulamentul oficial.


Mai multe informații pe www.cricova.winerun.md.