Aducem mulțumiri voluntarilor Cricova Wine Run

IMG_1283

Echipa Sporter le aduce mulțumiri voluntarilor care au participat la Cricova Wine Run 2018.

IMG_1298

Munca unui voluntar în cadrul evenimentelor sportive nu este nici pe departe o distracție, așa cum poate părea la prima vedere. În spatele zâmbetelor și bucuriei de pe chipurile voluntarilor se ascund niște încercări destul de dificile.

DSC_8426

Pentru ca evenimentul Cricova Wine Run să se desfășoare la nivel înalt, ca și celelalte activități Sporter, a trebuit ca voluntarii să se trezească dis-de-dimineață, în zi de odihnă, să se adune la locul stabilit și să fie gata să-și îndeplinească funcțiile.

IMG_0477

Adevărat, voluntariatul este o experiență într-un mediu de lucru real. Mai mult ca atât, această muncă nu este plătită, dar oferă ocazia de a-și încerca propriile forțe.

Nu este un secret faptul că majoritatea specialiștilor din școli și universități, în pofida unui bagaj imens de cunoștințe teoretice, nu au abilități practice.

IMG_0492

Dar nu este cazul voluntarilor Sporter – în cadrul activităților se capătă abilități și cunoștințe utile, și se obține o experiență neprețuită, care este puțin probabil să fie învățată din cărți sau manuale.

_DG81424

Dacă e vorba de Cricova Wine Run, voluntarii au făcut față sarcinii stabilite: pe întregul traseu, i-au întâmpinat și susținut pe atleți în modul cuvenit.

DSC_8764

Cea mai bună confirmare a acestui lucru sunt cuvintele de recunoștință nu doar din partea organizatorilor, ci și a sportivilor.

Voluntariatul în cadrul evenimentelor Sporter este o posibilitate de a-și manifesta calitățile umane și de a depăși indiferența. În viața de zi cu zi deseori suntem prea timizi ca să ne manifestăm compasiunea.

DSC_8689

Le mulțumim tuturor voluntarilor (100 persoane), care au participat la organizarea și desfășurarea Cricova Wine Run. Așteptăm să vă revedem la noile evenimente Sporter.